UA
RU UA
0 0
UA
RU UA
27.12.2023

Чи потрібен сонцезахисний крем взимку?

СПФ взимку комусь звучить трохи смішно, адже асоціація насамперед із сонячним періодом - весна, літо, рання осінь, але ніяк не зима. Але, мабуть, мало хто знає, що шкіра піддається впливу ультрафіолету цілий рік, а значить і взимку.

Поясню:
Існує два види променів UVA і UVB.

UVB-промені активні тільки в теплу пору року, ці промені залишають почервоніння, опіки. Так, взимку не можна обгоріти і отримати опіки як влітку.

А ось UVA-промені проникають набагато глибше в дерму, вони активні цілий рік і набагато небезпечніші, ніж UVB-промені. Як наслідок це раннє старіння шкіри та утворення зморшок.

З цього приводу проводилося досить багато досліджень і нижче можна побачити один з них.

На фото чоловік, у якого відрізняється ліва і права сторона обличчя. Це водій, який все життя перебував за кермом і на один бік лиця потрапляло більше сонячного світла, ніж на інший. 

І результат на обличчя. Промені проникали глибоко в дерму і залишили свій слід у вигляді глибоких зморшок, огрубілості і менш пружної шкіри.

Таких прикладів досить багато, погугліть ще.

Тепер ви знаєте який найдієвіший крем від зморшок? З захистом від сонця!
 

Він не тільки запобігає опікам, почервонінням, а ще зморшкам, пігментним плямам та хворобам судин. Це необов'язковий етап взимку, але якщо хочете зберегти молодість і красу якомога довше, то краще використовувати сонцезахисний крем цілий рік.

Багато хто думає, що санскрін залишатиме некомфортне відчуття на шкірі. Але при правильному підборі засобу, такого не станеться. Можна підібрати комфортний SPF під будь-який тип і стан шкіри, щоб захистити вас від впливу променів. Також сучасний сонцезахисний крем, можна використовувати замість вашого повсякденного крему.
 

Як правильно підібрати сонцезахист на зиму?

Є два види СПФ з хімічними та фізичними фільтрами.

Фізичні фільтри працюють на поверхні шкіри, по типу дзеркала, вони відбивають УФ промені, більше показані для чутливої та проблемноі шкіри. Можна використовувати дітям. Мінеральні фільтри будуть трохи вибілювати та підсушувати обличчя. 

Хімічні фільтри поглинають УФ промені та переводять їх у теплову енергію. Фільтри старого типу могли викликати алергію, але вже вивели нові фільтри, які вважаються безпечнішими для шкіри людини. Вони не вибілюють шкіру, та зазвичай схожі більше на звичайні доглядові креми.


Наші лідери продажів серед санскрінів взимку:



Skin & Lab Hybarrier Fresh Sun Lotion SPF 50+ PA++++ 50 мл

Сонцезахисний крем Skin & Lab Hybarrier Fresh Sun Lotion SPF 50+ PA++++ 50 мл

Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, які забезпечують захист широкого спектра від UVA- і UVB-променів.

Підходить для застосування цілий рік і всім типам шкіри, окрім чутливої на хімфільтри.

 


Round Lab - Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF50+ PA++++ 50 мл

Легкий сонцезахисний крем Round Lab - Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF50+ PA++++ 50 мл

Зволожуючий сонцезахисний крем на стабільних хімічних фільтрах нового покоління ефективно захищає шкіру від агресивних сонячних променів, підтримує оптимальний рівень зволоженості, зміцнює захисний бар'єр.


Blithe Honest Sunscreen Mild Protrction SPF 50+ PA++++ 50 мл

Сонцезахисний крем Blithe Honest Sunscreen Mild Protrction SPF 50+ PA++++ 50 мл

У складі стабільні хімічні фільтри нового покоління, тому крем не залишає білих слідів та дуже комфортно відчувється на шкірі. Також крем гарно зволожує та має приємний аромат.


COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA+++ 50 мл

Захист від сонця із алоє COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA+++ 50 мл

Ефективно захищає шкіру від шкідливого впливу сонця та інших випромінювань. Санскрін збагачений екстарктом алое, а тому має здатність не тільки захищати від сонця, а й доглядати за шкірою та заспокоювати, знімати почервоніння, зволожувати.

У складі використовуються фізичні та хімічні фільтри.

Замовити корейський сонцезахисний крем взимку в Україні можна на нашому сайті. Також в Інстаграм можна отримати безкоштовну консультацію по підбору догляду.